De Federatie Productie Technologie (FPT) en de Vereniging van Importeurs van Machines en Gereedschappen (Vimag) introduceren samen met VNU Exhibitions Europe de nieuwe vakbeurs MetaalExpo. Dit is een beurs voor de metaalindustrie. Projectmanager Martijn Beckers: “Dit is een event waar netwerken met vakgenoten uit de metaalsector en kennisoverdracht centraal staan. MetaalExpo wordt van 5 tot en met 7 maart 2013 gehouden in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Richard Boske, voorzitter FPT en directeur Klein Tooling is enthousiast: “Dit wordt een echte vakbeurs die wij organiseren namens onze leden, voor onze klanten.” Maarten van Teeffelen, voorzitter Centrum voor Ontwerp en Productie (COP) en directeur CNC-Consult & Automation BV, noemtMetaalExpo dé vakbeurs voor de metaalsector in het niet-Techni-Show jaar. Projectmanager Beckers merkt dat er vraag is naar een event voor de metaalsector in de niet-Techni-Show jaren: “Vanuit de markt is een duidelijke behoefte naar een hoogwaardig netwerkevent.