rvsaluDe tweede vakbeurs voor RVS en Aluminium in Nederland wordt gehouden op woensdag 18 en donderdag 19 maart 2009.

De vakbeurs R&A wil de ontmoetingsplaats worden voor de gehele branche: van materiaalleveranciers tot verwerkers, van suppliers tot ingenieurbureaus, kortom een special interest evenement voor iedereen die met RVS en Aluminium te maken heeft!

Speciale aandacht gaat uit naar nieuwe productiemethoden, nieuwe verbindingstechnieken en nieuwe materiaaltoepassingen.

De vakbeurs RVS & Aluminium wordt ondermeer ondersteund door het de RVS Vereniging Noord-Nederland en het Aluminium Centrum. Een lezingencyclus is met medewerking van beide belangenorganisaties tot stand gekomen.

Locatie:

Americahal, Laan van Erica 50, 7321 BX Apeldoorn
Datum 18 en 19 maart 2009
Openingstijden 10.00 – 18.00 uur