logo_efro_euDe managementautoriteit EFRO OP-Oost heeft het voornemen om in 2016 wederom vijf subsidieregelingen open te stellen. Ten opzichte van 2015 zijn de regelingen beperkt aangepast, waar mogelijk vereenvoudigd en in een enkel geval samengevoegd.

Er zijn mogelijkheden voor:

  • R&D projecten mkb
  • R&D samenwerkingsprojecten mkb
  • Grote R&D samenwerkingsprojecten
  • Proeftuinen
  • Cluster- en netwerkactiviteiten

Download de Openstellingen OP Oost subsidiemogelijkheden

In de FME-factsheet EFRO OP-Oost 2016 lees je meer over de mogelijkheden en voorwaarden.

Benut je kansen optimaal
Leven er in je onderneming projectideƫen of heb je concrete innovatieplannen (met een aantoonbare duurzaamheidsfactor daarin, denk aan PPP)? Wil je weten of er een match bestaat tussen je project en de regeling? Of wil meer inzicht krijgen in hoe je subsidies en innovatiefinancieringsmogelijkheden beter kunt benutten en wat je daarvoor moet doen? Neem dan contact op met de adviseurs van FME, T (079) 353 11 98, E innovatiefinanciering@fme.nl.